Onderhoud

Natuurlijke materialen als natuursteen en (teak) hout vragen om onderhoud. Zo ook de badmeubelen in ons assortiment. Hieronder vindt u een overzicht welke onderhoudsmogelijkheden bij ons verkrijgbaar zijn. Heeft u vragen of het onderhouden van teakhouten meubelen of natuursteen? Neem dan gerust contact met ons op.

Let op!

Indien producten niet of verkeerd worden behandeld, vervalt de garantie. Natuursteen mag nooit met schoonmaakmiddelen die zuren bevatten worden gereinigd. Heeft u vragen over het gebruik van bovenstaande onderhoud en schoonmaak middelen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen antwoordt geven op uw vragen en u adviseren in het gebruik van onderhoudsmiddelen.

 

‘Natuurlijke materialen vragen om onderhoud’

TLZ-01 ONDERHOUD

Drie-in-een (sprayfles 500 ml)

Deze spray is voor het dagelijks gebruik om natuursteen bladen en waskommen te onderhouden. Spray eenvoudig op het te behandelen oppervlak en laat het kort inwerken. Vervolgens kan het met een doek worden afgenomen.

 

TLZ-02 Beschermer

Flacon (1 liter)

Gebruik de TLZ-02 als bescherming van natuursteen. Dit doet u voordat de natuursteen bladen, kommen en mozaïek in gebruik worden genomen. Het oppervlakte moet eerst geimpregneerd worden met de beschermer. Dit is om te voorkomen dat vuil in het oppervalk trekt. Bovendien krijgt het een gladder oppervlak een een zijdeglans uitstraling.

 

TLZ-03 ONDERHOUD/beschermer

Teak watervaste was. Flacon (1/4 liter)

Teakhouten badkamermeubelen kunt u beschermen tegen vuil en vlekken met de TLZ-03. Voor een goed resultaat dient de was tweemaal te worden aangebracht, met een pluisvrije doek of kwast. Door de was krijgt het teak een diepere kleur. Voor het beste resultaat dient u dit maandelijks te herhalen.

 

TLZ-04 rubio monocoat oil plus

Beschermt en kleurt uw hout in een keer

U gebruikt deze olie om teakhouten badkamermeubelen te beschermen en mooi te houden.

  • Een 100% natuurlijke olie, gebaseerd op een revolutionaire technologie.
  • Geeft een duurzame bescherming. (niet tegen olie en bijtende stoffen)
  • Respecteert de typisch ‘look and feel’ van het hout.
  • Waterbestendig.
  • In Pure/White/Oyster verkrijgbaar

 

TLZ-05 monocoat refresh

Spuitfles 400 ml

Dit is een handige kant-en-klaar product. Het zorgt ervoor dat de bescherming van een oppervlakte (behandeld met een monocoat) opgefrist en hersteld wordt.

TLZ-06 monocoat TANNIN REmover

Ecospray 500 ml

Rubio Monocoat Tannin Remover is een kant-en-klaar product voor het verwijderen van kringen of vlekken op hout die veroorzaakt zijn door de reactie van zuur en water. Dergelijke kringen en vlekken ontstaan vaak in combinatie van vocht en staal.

 

Onze nieuwe brochure is uit!

Of u nu gaat voor stijl of eenvoud. Wij bieden een assortiment dat aansluit bij elke stijl en elk budget.

Brochure Teak & Living_2021

Contact opnemen

Heeft u vragen over een van de producten of onze service? Wij helpen en adviseren u graag.

Facebook | Instagram

Bezoek onze showroom

Saturnusweg 7
6971 GX Brummen
Tel 0575-567865
Mail info@teakandliving.nl

Openingstijden

Maandag: 12.30 - 17.30
Di t/m vrij: 09.30 - 17.30
Zaterdag: 09:30 - 16.00
Zondag: gesloten